Про компанію


Наша команда забезпечує комплексний підхід у співпраці з нашими клієнтами та об’єднує фахівців з різних галузей права, завдяки чому кожен наш клієнт отримує не лише професійні послуги з юридичного консалтингу, а й надійну підтримку та допомогу при взаємодії з органами державної влади та бізнес-партнерами.

Ми працюємо в сегменті юридичних практик актуальних для кожного, хто веде господарську діяльність, зокрема таких як договірне, корпоративне, податкове, земельне, трудове право, а також право інтелектуальної власності.

Досвід нашої команди служить захисту інтересів наших клієнтів при вирішенні судових та арбітражних спорів, що охоплюють практично всі сфери матеріального права. Основні напрямки судової практики включають в себе вирішення спорів з загальногосподарських та приватних питань, стягнення заборгованості, відшкодування збитків та захист права власності, а також захист інтересів перед державними та контролюючими органами. А активна позиція та інтелектуальна складова допомагає нашим клієнтам знайти вирішення нестандартних проблем.

Ми також є прихильниками розвитку корпоративної соціальної відповідальності, тому розвиваємо співпрацю з громадськими організаціями та докладаємо зусиль спрямованих на інформування громадян про їх права і шляхи їх захисту, підвищення правової грамотності суспільства та бізнесу в цілому.

Наша місія полягає в створенні такого правового середовища, в якому кожен учасник господарських та цивільних правовідносин зміг би повністю розкрити власний потенціал та отримати максимальні  можливості для розвитку.

Ми усвідомлюємо, що формування такого середовища можливе при забезпеченні постійного захисту гарантованих законами прав та інтересів юридичних осіб і громадян, у підвищенні загального рівня правової культури, а також за умови постійного діалогу і співпраці з органами державної влади та засобами масової інформації. Тому ми обрали юридичні практики актуальні в першу чергу в бізнес-середовищі, а також практики пов’язанні із захистом гарантованих законом прав та інтересів учасників цивільних та господарських правовідносин.

Запитання до юриста:

Телефонуйте за номером: +38 044 362-29-14 запитати юриста